Bloem in crêpepapier: Anemoon

Het mooie Italiaanse crêpepapier speelt een hoofdrol in deze workshop. We maken kennis met een paar technieken die aan de basis liggen van de opbouw van een crêpepapieren bloem. Je snijdt volgens aangeleverde sjablonen de stampers/bloemblaadjes/groene blaadjes. Je ervaart wat de stretchbaarheid van het papier is, en leert de verschillende onderdelen opbouwen tot een bloeiende anemoon.

In de voormiddag maken we 1 enkele bloem. In de namiddag gaat elk op eigen tempo opnieuw aan de slag om extra 2 à 3 exemplaren te maken.

We werken voor deze sessie nog steeds met een heel beperkte groep om toch nog even de coronamaatregelen na te leven. We vragen dan ook om een mondmasker mee te brengen dat je opzet wanneer je je verplaatst in ons atelier. We respecteren de handhygiëne en de afstandsregels.

Je kan inschrijven voor enkel en alleen de voormiddag (= 25 euro). Wens je in de namiddag verder te werken om op eigen tempo verder te experimenteren met de aangeleerde techniek, dan kan dit. Mits een opleg van 15 euro kan je vrij beschikken over alle nodige materialen hiervoor.

Lesgeefster: Frieda Dils

Locatie: Het Huis van Frie, Pas 174, 2440 Geel
Datum: 17/06/2021 10:15:00 - 15:30:00
Prijs workshop: €25 15 euro extra voor de namiddag

Inschrijven

Je inschrijving is definitief na het ontvangen van het voorschot van €15. Je kan meteen online betalen via bancontact, overschrijving, ...

{{ message }}
Bedankt voor je inschrijving! U wordt zo dadelijk doorgestuurd naar de betaalpagina. Je ontvangt ook een betaallink per e-mail om eventueel je betaling op een later moment te kunnen uitvoeren. Ga nu naar de betaalpagina.