Workshop voorwaarden

                                                     

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.

Annulatie van uw deelname dient te gebeuren ten laatste 8 weken voor de cursus of workshop, het betaalde bedrag wordt dan teruggestort. 

Annuleer je na deze termijn dan gebeurt een terugbetaling enkel en alleen wanneer uw plaats wordt ingevuld door een persoon die je zelf voordraagt of door iemand van de wachtlijst (als deze er is). De terugbetaling gebeurt na afloop van de workshop.

De lijst van benodigdheden wordt bezorgd een paar dagen vóór de workshop/cursus en dit via mail. Standaardmaterialen zoals snijmat, lijmborstels, potjes,… staan vrij ter beschikking in ons atelier. 

De sessies gaan door in De Brukelhoeve, Brukel 20 te Geel of Keizerstraat 69 glv, 2000 Antwerpen, tenzij anders vermeld. 

Drank en versnapering  zijn inbegrepen in de prijs. Het resterend inschrijvingsbedrag wordt betaald op het einde van de workshop via pay conic, bankapp of cash.

Door onvoorziene omstandigheden of door een tekort aan deelnemers kan een workshop/cursus worden geannuleerd. Het betaalde bedrag wordt in beide gevallen terugbetaald.