Algemene voorwaarden webwinkel Huis van Frie.

Artikel 1. Verkoper.

De Sneldrukker NV met maatschappelijke zetel Pas 174, 2440 Geel met ondernemingsnummer BE 0424.267.409 is de beheerder van de webwinkel. U kan ons bereiken via mail de.sneldrukker.nv@telenet.be of telefonisch op +3214583818.

Artikel 2. Instemming voorwaarden.

Door het bezoeken of kopen op onze site stemt u in met deze algemene voorwaarden. Bezoek regelmatig deze pagina om op de hoogte te blijven van updates die mogelijk het gevolg zijn van de uitbreiding van onze diensten. Lees ook onze privacy verklaring.

Artikel 3. Door ons aangeleverde informatie op de site.

Wij doen er alles aan om de informatie over artikelen op onze site up-to-date te houden. De kleuren van de foto’s op de site tonen mogelijk een kleine afwijking ten opzichte van het product. De meeste producten op onze site zijn het gevolg van zorgvuldig ambachtelijk handwerk. Kleine afwijkingen ten opzichte van opgegeven specificaties zijn daarbij vaak onvermijdelijk.

Artikel 4. Fraude.

Bij fraude of misbruik van onze diensten wordt zonder voorafgaande verwittiging met de bevoegde overheid contact genomen.

Bij eerder vastgestelde handelingen die door ons als misbruik worden ervaren behouden wij het recht om elke transactie te weigeren.

Met stellen van een aankoop via onze webwinkel geeft u automatisch aan dat u het risico op online betalingen begrijpt. De Sneldrukker NV kan door u niet aansprakelijk gesteld worden voor fraude ontstaan door cybercriminaliteit van andere partijen.

Artikel 5. Prijzen en verzendkosten.

De prijzen op onze site zijn inclusief BTW en zonder verzendkosten, tenzij uitdrukkelijk aangegeven.

De verzendkosten binnen België zijn variabel en apart aangegeven.

• Kadobons worden via mail verstuurd.

• Bij een bestelling van minimum €75 zijn er geen verzendkosten ( België en Nederland).

• Verzendingskosten naar Nederland: ongeacht het gewicht of het formaat wordt een verzend- en inpakkost van €15 aangerekend

Artikel 6. Bevestiging van bestelling.

Als bevestiging van je bestelling krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met alle geregistreerde gegevens. Indien er onverhoopt toch een probleem opduikt wordt je door ons gecontacteerd binnen de 48 uur.

Artikel 7. Betaling

Betaling het best via het beveiligde netwerk van Mollie, aangeboden via onze site. Alternatieve betalingen zijn:

  • via voorafgaande overschrijving op nr BE37 1325 2497 2429 van Nagelmackers.
  • Cash of bancontact bij afhaling in de winkel

Artikel 8. Verzending

Pakjes worden verzonden via Bpost. De levertijd varieert tussen de 2 en 4 dagen naargelang de geboden service van Bpost. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor schade tijdens de verzending. Alle pakjes worden door ons zorgvuldig verpakt zodat schade bij normale manipulatie tijdens de verzending uitgesloten is.

Artikel 9. Retourneren

Het is altijd jammer als we een klant niet kunnen helpen, maar je kan zonder opgave van een motief elk via de webwinkel aangekocht product retourneren. Opgelet, dit moet wel binnen de redelijke termijn van 14 dagen na aankoop gebeuren. De verzendkosten dien je wel zelf te betalen. Stuur bij het terugsturen voor de veiligheid vooraf een mail naar info@sneldrukker.be.

het aankoopbedrag wordt uiteraard volledig teruggestort als de goederen terug in ons bezit zijn in originele verpakking (voor zover mogelijk) en uiteraard in perfecte staat.

Voor artikelen met korting of artikelen op bestelling geldt het retourrecht niet.

(Omruilen van artikelen kan enkel via onze fysieke winkel of na telefonisch overleg)